Σπέτσες 

 Διασκέδαση με ποιότητα στο νησί των Σπετσών!

Οι Σπέτσες έχουν το μεγάλο προνόμιο έναντι άλλων προορισμών στην Ελλάδα να συνδυάζουν ενδιαφέροντα που απευθύνονται στον πιο φανατικό φυσιολάτρη μέχρι και τον πιο ακούραστο νυχτόβιο επισκέπτη! Ειδικά σε ότι αφορά το δεύτερο, το νησί έχει μακράν ιστορία με μεγιστάνες και διεθνείς jet setters, επώνυμους της show biz αλλά και του ναυτιλιακού κύκλου να ξεφαντώνουν σε κάποιο από τα διάσημα νυχτερινά κέντρα του Παλιού Λιμανιού.
Οι φωτογραφίες που ανά τα χρόνια έχουν κοσμήσει αναρίθμητες κοσμικές στήλες ελληνικών και ξένων περιοδικών έρχονται να επιβεβαιώσουν το μέχρι και σήμερα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των Σπετσών και τη φήμη τους για ξεφάντωμα μέχρι πρωίας!

Ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, τα περισσότερα εστιατόρια, ταβέρνες και ουζερί είναι ανοικτά από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ. Η πλειονότης αυτών βρίσκεται στα δύο κέντρα των Σπετσών, την Ντάπια και το Παλιό Λιμάνι. Έχει καθιερωθεί μετά τις ημερήσιες δραστηριότητες στις παραλίες του νησιού, η διασκέδαση στις Σπέτσες να ξεκινάει από το απόγευμα με έναν καφέ ή μια ταινία σε ένα από τα σινεμά της Ντάπιας και, αργότερα, να κατηφορίζει προς το Παλιό Λιμάνι για δείπνο στα πανέμορφα εστιατόριά του (σχεδόν όλα στεγάζονται σε παλιά αρχοντικά) και ξεφάντωμα στα αναρίθμητα μπαράκια, live σκηνές με ελληνική (κυρίαρχος ήχος στο νησί) και ξένη μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ξεκινώντας από τις πρωινές δραστηριότητες στις παραλίες του νησιού και καταλήγοντας στην νυχτερινή και μεταμεσονύκτια διασκέδαση, επιλέξαμε τις καλύτερες προτάσεις του νησιού που μπορούν (αν το επιθυμεί κανείς) να συμπληρώσουν άνετα ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο! Εσείς μπορείτε, κάνοντας μια επιλογή από τις παρακάτω προτάσεις, να καταλήξετε στις δικές σας επιλογές που θα γεμίσουν τη μέρα και τη νύχτα σας.

τυπώστε το κείμενο εκτύπωση

Xenon Estate rated "excellent" by 8 travelers

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα:
Please wait...